Way2Work.fi-sivuston tietosuojaseloste

Johdanto

Way2Work Oy (”Way2Work”) on suomalainen osakeyhtiö, jonka Y-tunnus on 3123560-3 ja virallinen osoite Kauppalantie 15, 00320 Helsinki. Tietojesi suojaaminen on meille tärkeää. Olemme sitoutuneet suojelemaan hallussamme olevien henkilötietojen yksityisyyttä, luottamuksellisuutta ja turvallisuutta noudattamalla sovellettavien säädösten vaatimuksia. Olemme yhtä lailla sitoutuneet takaamaan, että kaikki työntekijämme, palveluntarjoajamme ja edustajamme noudattavat näitä velvollisuuksia.

Tämä seloste (”tietosuojaseloste”) kertoo, miten käytämme organisaatiossamme henkilötietoja mukaan lukien sitä, miten käsittelemme www.way2work.fi-sivuston ja palvelujemme (”Way2Work-palvelut”) käyttäjien henkilötietoja. Ennen kuin tarjoamme sinulle tuotteita ja palveluja tai keräämme henkilötietojasi, viittaamme aina tähän tietosuojaselosteeseen. Sen vuoksi käyttämällä Way2Work-palveluja, antamalla henkilötietoja ja/tai käyttämällä mitä tahansa tuotettamme tai palveluamme hyväksyt, että: ymmärrät ja hyväksyt henkilötietojen käsittelyn käytänteemme, jotka on esitetty tässä tietosuojaselosteessa ja joita päivitetään silloin tällöin; ja jos olet antanut meille muun henkilön kuin itsesi henkilötietoja: sinulla on oikeus antaa kyseisiä tietoja; olet antanut kyseiselle henkilölle tämän tietosuojaselosteen päivitetyn kappaleen; ja jokainen sellainen henkilö on hyväksynyt kyseiset ehdot.

Näin keräämme henkilötietoja

Keräämme henkilötietojasi seuraavilla tavoilla

Annat itse meille henkilötietojasi (esim. ilmoittautumalla verkkosivuillamme verkkosivujemme käyttäjäksi tai uutiskirjeen saajaksi; lähettämällä meille kyselyn, pyynnön tai (työ)hakemuksen; vastaamalla kyselylomakkeeseemme; käyttämällä tuotteitamme tai palvelujamme).

Henkilötietojasi antavat meille kolmas osapuoli, jolla on oikeus paljastaa meille kyseisiä tietoja. Keräämme tietojasi julkisista lähteistä (esim. julkisista rekistereistä tai julkisesta sosiaalisen median profiilistasi). Keräämme henkilötietojasi automaattisesti (esim. jäljittämällä, miten käytät verkkosivujamme ja mobiilisovelluksiamme). Lue myös jäljempänä olevista evästekäytänteistämme, miten käytämme verkkosivuillamme evästeitä ja muita vastaavia teknologioita. Joissakin tapauksia meillä voi olla lakisääteinen velvollisuus kerätä tietyntyyppisiä henkilötietojasi.

Kun keräämme henkilötietojasi, teemme sen yleensä itse. Joissakin tapauksissa voimme kuitenkin kerätä henkilötietoja kolmannelta osapuolelta, joka voi olla edustajamme, meille palveluja tarjoava toimeksisaaja tai kolmas osapuoli, joka kertoo sinusta meille, koska hän olettaa, että voisit olla kiinnostunut tuotteistamme tai palveluistamme. Keräämämme henkilötietojen tyypit sekä henkilötietojen käsittelyn tarkoitukset ja oikeusperuste Käsittelemme henkilötietojasi seuraavilla oikeusperusteilla ja seuraaviin tarkoituksiin. Käsittely meidän välisen sopimuksen täytäntöönpanon perusteella. Käsittelemme yleensä henkilötietojasi tarjotaksemme sinulle tuotteita ja palveluja kanssasi tekemämme sopimuksen perusteella. Tämä käsittää myös asiakastuen tarjoamisen ja muulla tavalla tapahtuvan yhteydenoton, joka koskee verkkosivujamme tai tuotteitamme ja palvelujamme, sekä toimiin ryhtymisen ennen sopimuksen tekoa kanssasi (esim. sinun tunnistamisesi henkilötietojesi perusteella, jotka vaadimme ja varmistamme, jotta saat käyttää tuotteitamme ja palvelujamme).

Edellä mainittuihin tarkoituksiin käsittelemme muun muassa seuraavia henkilötietoja: Henkilökohtaiset tunnistetiedot (esim. koko nimi [etunimi, toinen etunimi, sukunimi ja toinen sukunimi], syntymäaika, sukupuoli, henkilötodistukset, passinumerot, muut kuin allekirjoituksen sisältävät henkilötodistukset, yleishyödyllisiin palveluihin liittyvät laskut, kansalaisuus, allekirjoitus, valokuvat, työnantaja, tehtävänimike ja verokortin numero); yhteystiedot (esim. sähköpostiosoite, puhelinnumero, kodin ja työpaikan osoite); pankkiyhteystiedot (esim. luotto- ja maksukorttien numerot, PAN- ja IBAN-tunnukset, pankkitilien numerot ja tiedot, lajittelukoodit ja muut maksutiedot, palkkakuitit); viestintätiedot (esim. tallenteet kanssasi käymästämme viestinnästä, mukaan lukien kaikki viestit, jotka olet lähettänyt meille); tapahtumatiedot (esim. alustallamme tekemäsi tapahtumat, mukaan lukien maksun saajan nimi, tapahtuman rahamäärä ja aikaleima); tilin kirjautumis- ja käyttötiedot (esim. sähköpostiosoitteet ja salasanat, jotka luot ilmoittautuessasi palvelujemme käyttäjäksi, tiedot sinulle tarjoamistamme tuotteista tai palveluista, vastaukset kyselyihin, asiakastukitiimillemme antamasi tiedot, julkiset postaukset sosiaalisessa mediassa, todentamistiedot, turvakysymykset, käyttäjätunnukset, klikkausvirtaa koskevat ja muut evästeillä ja muilla vastaavilla teknologioilla kerätyt tiedot); verkkotunnisteet (esim. paikannustiedot, IP-osoite, selaimen sormenjälki, selaimen nimi ja versio ja käyttöjärjestelmä); sekä muut tiedot, joita voi sisältyä asiakirjoihin, joita saatamme pyytää sinulta henkilöllisyytesi todistamista varten. Ilman näitä tietoja emme välttämättä pysty tarjoamaan sinulle tuotteitamme tai palvelujamme (tai tuotteidemme tai palvelujemme kaikkia ominaisuuksia ja toimintoja) tai vastaamaan kyselyihin tai pyyntöihin, joita lähetät meille. Käsittely lakisääteisen velvollisuutemme perusteella. Voimme käsitellä henkilötietojasi myös täyttääksemme lakisääteisiä velvollisuuksiamme, AML- ja CTF-velvollisuuksiamme (esim. sinun asianmukainen tunnistamisesi, verkkosivujemme, tuotteidemme ja palvelujemme käytön seuranta sekä tietojen lähettäminen valvontaviranomaisille).

Käsittely oikeutetun etumme perusteella

Käsittelemme tietoja, jotka on saatu Way2Work-palvelujen käytöstäsi (esim. tiedot siitä, miten liikut sivustolla ja käytät sivustoa), parantaaksemme sivuston käyttökokemusta sekä tuotteita ja palveluja. Verkkosivujemme, tuotteidemme ja palvelujemme parantaminen käsittää markkina-analyysin ja -tutkimuksen suorittamisen, henkilöstön koulutus- ja valmennusohjelmat sekä liiketoimien ja muiden sisäisten liiketoimintaprosessien suunnittelun ja ennustamisen. Tämän oikeusperusteena on laillinen taloudellinen etumme parantaa Way2Work-palveluja sekä käyttökokemusta ja sen tuloksena liiketoimintaamme. Voimme käsitellä henkilötietojasi myös suojellaksemme oikeuksiamme (esim. oikeusvaateiden laadinta, esittäminen ja puolustaminen, velkojen perintä). Tämän oikeusperusteena on laillinen etumme suojata laillisia oikeuksiamme ja varmistaa välillämme tehdyn sopimuksen toimivuus.

Tässä tapauksessa omat etusi tai perusoikeutesi ja -vapautesi eivät syrjäytä laillisia etujamme. Sovellettavien tietosuojasäädösten vaatimin määrin sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, joka perustuu lailliseen etuun (katso myös kohta ”Pääsy tietoihin, tietojen oikaisu ja muut oikeutesi” jäljempänä). Käsittely suostumuksesi perusteella. Voimme käsitellä henkilötietojasi myös suostumuksesi perusteella (esim. suoramarkkinointitarkoituksiin, mukaan lukien uutiskirjeen lähettämiseen). Kun käsittely perustuu suostumukseen, voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa napsauttamalla kunkin sähköpostiviestin lopussa olevaa Peruuta tilaus -linkkiä. Huomaa, että suostumuksen peruuttaminen ei vaikuta ennen peruuttamista suoritetun suostumukseen perustuvan henkilötietojen käsittelyn laillisuuteen. Yksityiskohtaisia tietoja siitä, miten käytämme henkilötietojasi suoramarkkinointitarkoituksiin, katso kohdasta ”Suoramarkkinointi ja profilointi markkinointitarkoituksiin” jäljempänä.

Suoramarkkinointi ja profilointi markkinointitarkoituksiin Jos olet antanut meille suostumuksen antaa sinulle aineistoja yrityksemme ja yhteistyöyritystemme tuotteista tai palveluista, voimme silloin tällöin käyttää henkilötietojasi suoramarkkinointitarkoituksiin. Lähetämme sinulle aineistoja ja tarjouksia, jotka mielestämme kiinnostaisivat sinua. Voit kieltäytyä lähettämämme markkinointiviestinnän vastaanottamisesta milloin tahansa napsauttamalla kunkin sähköpostiviestin lopussa olevaa Peruuta tilaus -linkkiä tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseemme [insert contact e-mail address for these purposes].

Saadaksemme selville, mitkä tarjoukset kiinnostaisivat sinua, hahmotamme profiilisi seuraavien tietojen perusteella: tunnistetiedot, kuten nimi ja syntymäaika; yhteystiedot, kuten postiosoite ja sähköpostiosoite; sekä tuote- ja palvelusalkkua koskevat tiedot ja demografiset tiedot, joita silloin tällöin hallitsemme Voimme käyttää henkilötietojasi markkinoidaksemme sinulle Way2Work-tuotteita ja -palveluja. Henkilöt, joille paljastamme henkilötietoja Jaamme henkilötietojasi vain silloin, kun meillä on siihen pätevä syy ja laki sallii niiden jakamisen. Tietojen käsittelijät.

Käytämme henkilötietojesi käsittelyssä huolellisesti valittuja palveluntarjoajia (tietojen käsittelijöitä). Käytämme vain sellaisia palveluntarjoajia, jotka antavat riittävät takuut siitä, että he soveltavat henkilötietojen suojelua varten aiheellisia teknisiä ja organisatorisia toimenpiteitä. Olemme tehneet palveluntarjoajien kanssa asianmukaiset tietojenkäsittelysopimukset ja olemme yhä vastuussa heidän toiminnastaan, joka liittyy henkilötietojesi käsittelyyn. Käyttämiämme tietojen käsittelijöitä ovat muun muassa sähköpostipalvelun tarjoajat, verkkosivuanalysointipalvelun tarjoajat ja datan säilytyspalvelun tarjoajat. Jos kaipaat lisää tietoa käyttämistämme tietojen käsittelijöistä (esim. yritysten nimet ja maantieteellinen sijainti), ota meihin yhteyttä käyttämällä jäljempänä olevia yhteystietoja.

Kolmannet osapuolet

Joissakin tapauksissa jaamme henkilötietosi myös kolmansien osapuolten kanssa, jotka toimivat henkilötietojesi osalta riippumattomina rekisterinpitäjinä. Jaamme henkilötietosi kolmansien osapuolten kanssa vain silloin, jos siitä on säädetty tässä, jos sitä vaatii sovellettava laki (esim. kun meillä on velvollisuus jakaa henkilötietoja viranomaisten kanssa) tai jos suostut siihen. Saatamme myös joutua jakamaan henkilötietosi sellaisten kolmansien osapuolten kanssa, joita tarvitsemme laillisten oikeuksiemme suojeluun (esim. asianajajat ja perintätoimistot).

Tämän oikeusperusteena on laillinen etumme suojata laillisia oikeuksiamme ja varmistaa sopimuksen toimivuus. Tässä tapauksessa omat etusi tai perusoikeutesi ja -vapautesi eivät syrjäytä laillisia etujamme. Voimme paljastaa henkilötietosi yrityksen hankkijalle, seuraajalle tai luovutuksensaajalle minkä tahansa sulautumisen, hankinnan, velkarahoituksen, omaisuuden myynnin tai muun vastaavan liiketoimen osana sekä maksukyvyttömyyden, konkurssin tai selvitystilan tapauksessa, jossa tieto siirtyy yhdelle tai monelle kolmannelle osapuolelle yrityksemme omaisuuseränä. Tämän oikeusperusteena on laillinen etumme käyttää oikeuttamme harjoittaa liiketoimintaa. Tässä tapauksessa varmistamme, että omat oikeutesi ja ehtosi rekisteröitynä eivät heikkene, missä tapauksessa omat etusi tai perusoikeutesi ja -vapautesi eivät syrjäytä laillisia etujamme. Lisäksi voimme jakaa henkilötietosi muiden kolmansien osapuolten kanssa täyttääksemme lakisääteiset velvollisuutemme (esim. kirjanpitäjät, tilintarkastajat, viranomaiset). Sellaisen jakamisen oikeusperusteena on lakisääteisten velvollisuuksiemme täyttäminen. Lisäksi voimme jakaa tietosi edustajiesi, neuvojiesi ja muiden sellaisten henkilöiden kanssa, joita olet valtuuttanut olemaan puolestasi yhteydessä meihin. Huomaa, että pidämme sellaista valtuuttamista suostumuksenasi, minkä vuoksi sinun tulee toimittaa sellaista toimintaa koskeva pyyntö meille kirjallisesti. Emme koskaan myy henkilötietojasi kolmansille osapuolille. Turvallisuus Käytämme henkilötietojesi suojelemiseksi asianmukaisia teknisiä ja organisatorisia turvatoimia ottaen huomioon: (i) alan standardit, (ii) käyttöönottokustannukset, (iii) käsittelyn luonteen, laajuuden, asiayhteyden ja tarkoitukset sekä (iv) sinulle aiheutuvat riskit. Henkilötietojen säilyttäminen Säilytämme henkilötietojasi niin pitkään kuin se on välttämätöntä tarkoituksiin, joihin ne on kerätty; niin pitkään kuin se on välttämätöntä oikeuksiemme suojelemiseksi; tai niin pitkään kuin sovellettava laki vaatii.

Voimme säilyttää henkilötietojasi monen vuoden ajan suhteemme päättymisen jälkeen, jos se on välttämätöntä oikeuksiemme suojelemiseksi tai sitä vaatii sovellettava laki. Jos henkilötietojasi käsitellään monesta eri syystä, noudatetaan pisintä säilytysaikaa. Yleensä säilytämme henkilötietojasi seuraavasti: tietoja meidän välisistä oikeustoimistamme säilytetään yhtä pitkään kuin meidän välisemme sopimus on voimassa ja 10 vuotta saatavan erääntymisestä, ellei laissa ole säädetty toisin, pyytäen ajoittain sinulta henkilötietojesi päivittämistä laskutustietoja säilytetään 7 vuotta sen tilivuoden päättymisestä, jolloin tiedot on meille annettu evästetietoja säilytetään jäljempänä esitettyjen evästekäytänteiden mukaan kaikkia muita tietoja säilytetään 5 vuotta. Pääsy tietoihin, tietojen oikaisu ja muut oikeutesi Soveltuvien tietosuojelusäädösten vaatimassa laajuudessa sinulla on kaikki rekisteröidyn oikeudet, jotka koskevat henkilötietojasi. Sinulla on oikeus: pyytää pääsyä henkilötietoihisi hankkia kopio henkilötiedoistasi pyytää virheellisten tai puutteellisten henkilötietojen oikaisemista pyytää henkilötietojen poistamista pyytää henkilötietojen käsittelyn rajoittamista pyytää henkilötietojen siirtämistä järjestelmästä toiseen vastustaa laillisen etuun perustuvien ja suoramarkkinointitarkoituksiin käytettävien henkilötietojen käsittelyä. Huomaa, että oikeutesi rekisteröitynä eivät ole absoluuttisia, ja niitä koskevat soveltavan lain sallimat harkinnat. Jos haluat käyttää oikeuksiasi, ota meihin yhteyttä käyttäen jäljempänä olevia yhteystietoja.

Huomaa, että voit käyttää joitakin oikeuksia (esim. henkilötietojesi tarkistaminen ja päivittäminen) jo kirjautumalla tilillesi. Suojataksemme meillä olevan tiedon eheyttä ja turvallisuutta voimme pyytää, että noudatat määriteltyä pääsymenettelyä, joka voi sisältää toimenpiteitä henkilöllisyytesi varmentamiseksi. Joissakin tapauksissa, jos sovellettava laki sen sallii, voimme veloittaa sinulta käsittelymaksun pääsyn antamisesta pyytämääsi tietoon, mutta ilmoitamme siitä sinulle ennen jatkamista. Voi olla tapauksia, joissa emme voi antaa sinulle pääsyä pyytämääsi tietoon, esimerkiksi jos se häiritsisi muiden tietosuojaa tai rikkoisi salassapitovelvollisuutta. Sellaisissa tapauksissa tiedotamme sinulle, miksi emme voi täyttää pyyntöäsi.

Valitukset

Yritämme noudattaa tiukimpia standardeja suojataksemme tietojasi. Jos kuitenkin olet huolissasi siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi, ja ajattelet, että voimme olla rikkoneet jotakin sovellettavaa tietosuojalakia tai muuta vastaavaa velvollisuutta, ota yhteyttä tietosuojatyöryhmäämme käyttämällä jäljempänä olevia yhteystietoja. Tallennamme valituksesi ja esitämme sen yrityksemme sisäiselle valitusten ratkaisemisen osastolle tarkempaa tutkintaa varten. Käsittelemme asiaa niin pian kuin mahdollista ja pidämme sinut ajan tasalla tutkinnan etenemisestä. Edellä mainitun lisäksi sinulla on oikeus tehdä valitus Suomen tietosuojavaltuutetulle tai tuomioistuimelle.

Näiden käytänteiden muutokset

Voimme tehdä silloin tällöin muutoksia näihin käytänteisiin ottaaksemme huomioon muutokset vakiokäytänteissämme ja menettelytavoissamme tai jos se on välttämätöntä noudattaaksemme soveltuvia uusia lakeja, määräyksiä, oikeuskäytäntöä ja pätevien viranomaisten ohjeita. Jos muutokset ovat sinulle merkityksellisiä, ilmoitamme sinulle niistä sähköpostitse tai verkkosivuilla olevalla ponnahdusikkunalla. Näiden käytänteiden uusin versio on aina saatavilla verkkosivuiltamme.

Sovellettava laki

Jos olet rekisteröitynä Euroopan unionissa tai henkilötietojesi käsittely tapahtuu Suomen Way2Workin kanssa tekemäsi sopimuksen yhteydessä, henkilötietojesi käsittelyyn sovelletaan Suomen lakia. Yhteystiedot Jos haluat meiltä lisää tietoa tietosuoja-asioista tai haluaisit käyttää oikeuksiasi rekisteröitynä, ota yhteyttä tietosuojatyöryhmäämme lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [sähköpostiosoite]. Nämä tietosuojakäytänteet ovat voimassa 3.11.2020 alkaen.

Way2Workin evästekäytänteet

Nämä evästekäytänteet selittävät, mitä evästeitä ja muita vastaavia teknologioita Way2Work käyttää verkkosivuilla https://way2work.fi.

Evästeet

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka asentuvat laitteellesi verkkosivuilta, joilla käyt. Evästeet mahdollistavat laitteesi tunnistamisen ja erottamisen, kun käyt verkkosivuilla. Verkkosivut käyttävät evästeitä moneen tarkoitukseen, muun muassa henkilökohtaisen selailukokemuksen tarjoamiseen esimerkiksi siten, että sivusto muistaa käyttäjän kirjautumistiedot ja kielivalinnat. Evästeitä käytetään myös sen oppimiseen, miten olet vuorovaikutuksessa sivuston sisällön kanssa, ja parantamaan selailukokemustasi. Evästeet sallivat myös erityisen sisällön, esimerkiksi videoiden tarjoamisen sinulle, ja jakavat sisältöä sosiaalisessa mediassa. Evästeitä käytetään myös mainosten jakamiseen, tekemään niistä asianmukaisempia ja mielekkäämpiä sekä mainoskampanjoiden tehokkuuden seuraamiseen.

Evästetyypit

Voimme käyttää yleensä seuraavia evästetyyppejä: välttämättömät evästeet, joita tarvitaan, jotta voit liikkua verkkosivuston sivujen välillä ja käyttää valitsemiasi sivuston ominaisuuksia toiminnalliset evästeet, joiden ansiosta verkkosivusto pystyy muistamaan omat asetuksesi ja valintasi (esimerkiksi kielen), mikä sallii henkilökohtaisempia tapoja käyttää sivustoa tilastolliset evästeet, jotka keräävät tietoa siitä, miten käytät verkkosivustoa, esimerkiksi millä sivuilla käyt useimmiten ja mitä virheilmoituksia saat sivuilta. Näitä evästeitä käytetään parantamaan verkkosivuston toimivuutta.

Käytämme näitä evästeitä vain yhdistettyjen tilastojen tuottamiseksi: Markkinointievästeet, jotka sallivat kohdennettujen mainosten näyttämisen sinulle sekä markkinoiden tutkimisen ja analysoinnin hyödyntämällä verkkosivustolta saatua tietoa käyttäytymisestäsi ja kiinnostuksenkohteistasi.

Nämä evästeet pystyvät muistamaan, että laitteellasi on käyty tietyllä sivulla tai käytetty tiettyä palvelua, ja ne voivat jäljittää myös laitteellasi tapahtuvaa muiden sivustojen tai palvelujen selailua. Saatua dataa voidaan jakaa mainontaverkostojen ja mainontapalvelujen tarjoajien kanssa. Multimediaevästeet, jotka tallentavat video- tai ääniaineiston esittämistä varten tarvittavat tiedot. Ohjelmalisäkkeet sisällön jakamiseksi sosiaalisessa mediassa. Monet sosiaaliset verkostot tarjoavat ohjelmalisäkkeitä, joilla käyttäjät voivat jakaa sisältöä sosiaalisessa mediassa. Sellaiset ohjelmalisäkkeet tallentavat käyttäjän päätelaitteeseen evästeitä ja sallivat sosiaalisen verkoston pääsyn laitteeseen, jotta se pystyy tunnistamaan jäsenensä, jotka ovat näiden lisäkkeiden avulla vuorovaikutuksessa toisiinsa.

Ensimmäisen ja kolmannen osapuolen evästeet

Ensimmäisen osapuolen evästeet ovat evästeitä, jotka kuuluvat verkkosivuston omistajalle. Kolmannen osapuolen evästeet ovat evästeitä, jotka toinen osapuoli tallentaa laitteellesi verkkosivuston kautta. Kolmannen osapuolen evästeitä voi tallentaa laitteellesi sellainen taho, joka tarjoaa palveluja verkkosivuston omistajalle, esimerkiksi auttaakseen häntä ymmärtämään, miten sivustoa käytetään.

Kolmannen osapuolen evästeitä voivat tallentaa laitteellesi muutkin kolmannet osapuolet, jotka käyttävät niitä tuotteiden ja palvelujen mainostamiseen sinulle muualla internetissä.

Pysyvät ja istuntokohtaiset evästeet

Se, kuinka pitkäksi aikaa eväste jää laitteellesi, riippuu siitä, onko kyseessä pysyvä vai istuntokohtainen eväste. Istuntokohtaiset evästeet jäävät laitteellesi, kunnes lopetat selailun. Pysyvät evästeet jäävät laitteellesi, kunnes ne vanhentuvat tai poistetaan.

Suostumus

Jos eväste on pyytämääsi palvelua varten välttämätön, suostumustasi sellaisen evästeen käyttöön ei vaadita.

Käytämme myös sisällön henkilökohtaistamiseen ja käyttökokemuksen parantamiseen tarkoitettuja evästeitä. Käyttämällä Way2Work-palveluja suostut evästeiden käyttöön. Voit hallita evästeitä selaimen tarjoamilla työkaluilla (katso jäljempänä). Huomaa kuitenkin, että evästeiden poistaminen tai estäminen voi vaikuttaa käyttökokemukseesi, ja jotkin toiminnot eivät välttämättä ole enää saatavilla ilman evästeitä. Jos eväste on pyytämääsi palvelua varten välttämätön, suostumustasi sellaisen evästeen käyttöön ei vaadita.

Google Analytics

Verkkosivustomme käyttää Google Analytics -nimistä web-analyysipalvelua, jota tarjoaa Google, Inc. (”Google”). Google Analytics käyttää evästeitä, jotka auttavat analysoimaan, miten käyttäjät käyttävät sivustoamme.

Evästeen tuottamat tiedot siitä, miten käytät verkkosivustoa (mukaan lukien IP-osoitteesi), lähetetään ja tallennetaan Yhdysvalloissa sijaitseville Googlen palvelimille. Google käyttää näitä tietoja verkkosivuston käytön arviointiin, sivuston toimintaa koskevien raporttien laadintaan sivuston ylläpitäjille ja muiden sivuston toimintaan sekä internetin käyttöön liittyvien palvelujen tarjoamiseen. Google voi siirtää näitä tietoja kolmansille osapuolille, kun laki vaatii sitä tai kun sellaiset kolmannet osapuolet käsittelevät tietoja Googlen puolesta. Google ei yhdistä IP-osoitettasi muuhun hallitsemaansa dataan.

Voit kieltäytyä evästeiden käytöstä valitsemalla asianmukaiset selaimen asetukset; huomaa kuitenkin, että näin toimiessasi et välttämättä pysty käyttämään verkkosivuston kaikkia toimintoja. Käyttämällä verkkosivustoa suostut siihen, että Google käsittelee sinua koskevia tietoja edellä mainitulla tavalla ja edellä mainittuihin tarkoituksiin.

Evästeasetusten muuttaminen

Voit muuttaa evästeasetuksia ja poistaa evästeitä selaimesi (Internet Explorer, Firefox, Chrome tm.) asetusten kautta:

Internet Explorer: https://support.microsoft.com/fi-fi/help/278835/how-to-delete-cookie-files-in-internet-explorer

Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=fi

Firefox: https://support.mozilla.org/fi/kb/poista-selaus-haku-ja-lataushistoria

Opera: https://help.opera.com/en/latest/security-and-privacy/

Safari: https://support.apple.com/fi-fi/guide/safari/sfri11471/mac

Nämä evästekäytänteet ovat voimassa 3.11.2020 alkaen.